به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان شمالی؛ دکتر سعید اسدی که در آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره تئاتر رضوی در محل تالار گلشن بجنورد سخن می گفت، اظهار داشت: گفتگو میان هنرمندان باید رخ دهد و آن را بتوانیم به جامعه نیز تسری دهیم چرا که نبود فضای گفتگو در روزگاری که در میان بیم و امید دست و پا می زنیم، کیان مملکت عزیز ما را به مخاطره می اندازد.
وی با بیان اینکه کاستی گفتگوی اجتماعی نتایج نامطلوبی را می تواند به بار بیاورد، تصریح کرد: ما در تئاتر زندگی می کنیم و نه تئاتر در ما، بنابراین باید بکوشیم این هنر را در شأن خود و با شکوه اجرا کنیم؛ این امری است که در جشنواره ها اهمیت دارد و نه جایزه ها.
وی با اشاره به اختتام سیزدهمین جشنواره تئاتر رضوی، عنوان کرد: جشنواره ای دیگر به پایان می رسد اما امیدواریم خود جشن پایان پیدا نکند و بازهم فرصتی داشته باشیم تا تحت عنوان تئاتر، این کنش ارزشمند انسانی، باهم بودن را تجربه و از دریچه هنر، مردم را متوجه فضیلت های معنوی کنیم.
این مدرس دانشگاه، نمایشنامه نویس و پژوهشگر تئاتر افزود: نفس هر جشنواره ای که از هنر متعالی انسانی تشکیل شده است، هنرمندان و مردم هستند، بنابراین در جشنواره ها نیز تئاتر باید از ما انسان های بهتر بسازد و جامعه ما را بهبود ببخشد، در غیر اینصورت کار بیهوده ای است.
دکتر اسدی اظهار داشت: مشکل بزرگ تئاتر رضوی، همچنان نمایشنامه است، بنابراین تا کار ویژه برای تولید متون انجام نشود، تلاش و توانمندی هنرمندان روی صحنه نیز بی تاثیر خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه در نمایشنامه نویسی نیازمند نگاه عمیق تری هستیم، افزود: این حوزه نیازمند یک بازنگری اساسی است تا منجر به تولید متون ارزشمند شود.
گفتنی است؛ سیزدهمین جشنواره تئاتر رضوی با اجرای ٨ نمایش در بخش صحنه ای از ٧ تا ٩ شهریورماه جاری در محل مجموعه تئاتر شهر بجنورد برگزار شد و شب گذشته با برگزاری آیین اختتامیه و اعلام برگزیدگان به کار خود پایان داد.